Nyhetsbrev nr. 2 – 2019

Nyhetsbrev nr. 2 – 2019

2019 går mot slutten og Eidsvoll Amatørteater kan se tilbake på et aktivt år. Her kommer en liten oppsummering av aktiviteter siden forrige nyhetsbrev som ble sendt ut 1. juni.

Forestillinger

Revyen «Prøv med et smil!» hadde premiere 7. juni. Forestillingen ble en kjempesuksess! Bare en knapp måned etter revypremiere var det duket for «Gull og Gråstein» i Gullverket. Det ble en flott teaterhelg på Løntjernbråten.

Kurs

På slutten av sommerferien ble det avhold teaterkurs for barn. Kurset resulterte i en liten sjørøverforestilling og sjørøverjakt som ble vist i forbindelse med Vanvittige dager i Sundet. Høstens kurs er også avsluttet. Barna viste fram et utdrag fra musikalen «Annie».

Postkassetrimmen

I august hadde teateret ansvar for underholdningen i forbindelse med Postkassetrimmen. Postkassetrimmen er et samarbeid mellom kommunen, lag og foreninger. Eidsvoll frivilligsentral koordinerer samarbeidet. Hvert år blir det gjennomført organiserte turer til elleve postkasser som er plassert rundt i bygda. Teateret lagde ulike tablåer i området rundt Eidsvollsbygningen.

Teatertur

I september hadde vi en hyggelig tur til Ullensaker kulturhus for å se Riksteaterets «Jungelboken».

Teaterdagene og miniteaterdagen

Seks av våre medlemmer var på Teaterdagene på Lillehammer i september. Der var de med på ulike kurs: tatersminke, improvisasjon, monolog, spel og friluftsteater og barneteaterledelse. Dette var så lærerikt at kursdeltakerne ønsker å gi oss andre en innføring i det de lærte. 25.1 kl. 15.00 inviterer vi derfor til «Miniteaterdagen» på prestegården, hvor vi får en liten smakebit fra de ulike kursene. Gi beskjed til Tone Winnem (Tone.Winnem@gmail.com) hvis du vil komme.

«ReinStyr på Nordpolen»

Fredag 15.11 er det premiere på høstens store familieforestilling «ReinStyr på Nordpolen». Det er nå intens jobbing på Panorama for å få alle detaljer på plass. Dette blir en fargerik og flott forestilling! Sikre dere billetter på Panorama Kulturhus sine nettsider.

Medlemskontingent

Har du husket å betale medlemskontingenten for 2019?

  • Enkeltmedlem: 400 kr.
  • Familiemedlem: 500 kr. (Husk å skrive ned hvilke navn som inkluderes i familiemedlemskapet).
  • Kontonummer: 18227256970

Aktiviteter etter jul

Her kommer en liten oversikt over hva som skjer i teateret etter jul. Mer informasjon kommer på eateater.no og vår facebookside.

  • 25.januar: «Miniteaterdagen» (påmelding: Tone.Winnem@gmail.com)
  • 11. februar: oppstart teaterkurs for barn og ungdom (påmelding: kurs.eidsvollamatorteater@gmail.com)
  • Teaterkor for voksne (ikke bestemt oppstartdato)
  • 11. mars: årsmøte Vi takker for 2019 og gleder oss til nytt spennende teaterår i 2020.

Hilsen fra styret

Stengt for kommentarer.