Gratis kurs i lyd og lys (Fullt)

Gratis kurs i lyd og lys (Fullt)

Høsten 2023 inviterer Eidsvoll amatørteater til gratis kurs i lys og lyd! Kurset går over 8 tirsdager (kl. 18:30 – ca. 20:30) og følger forestillingen ReinStyr på Nordpolen (premiere 17. november).

Kurset starter tirsdag 29. august på Eidsvoll prestegård.

Du må være over 15 år for å delta på kurset.

Vi ser frem til å ha dere med på disse kursene, der dere vil få opplæring i henholdsvis lydteknikk og lysdesign for teater. Vi har et mål om en å gjennomføre dette i en kombinasjon av egne kursholdere fra amatørteateret og eksterne, som vil gi en bred og variert læringserfaring. Nedbrekk av manus vil også være en viktig del av kurset, slik at dere kan bruke den tilegnede kunnskapen til å skape den ønskede atmosfæren og støtte opp under teaterproduksjonene.

Stengt for kommentarer.