Bli med å lage show!!

Bli med å lage show!!

I Eidsvoll amatørteater har vi lang erfaring med å sette opp teaterstykker og revyer. Våren 2024 skal det settes opp egenskrevet show! Tirsdag 22. august inviterer vi til en åpen og uforpliktende infokveld, der du som er nysgjerrig på dette er hjertelig velkommen.

Elsker du å synge, danse og spille teater? Kanskje du går med en drøm om å stå på scenen, men du har ikke turt å ta steget ennå? Eller har du tenkt at du har lyst til å være med i en av produksjonsgruppene våre? Vi trenger folk i alle ledd, alt fra å være med å skrive og produsere, jobbe bak i kulissene, og til å stå på scenen.

Det som er spesielt når vi jobber på denne måten er at alle som er med i gruppa får være med og forme det kreative. Vi skriver rett og slett hele showet selv! Av erfaring blir vi en gruppe som jobber veldig tett
sammen, hvor det er plass til alle. Det er ingen audition, og du velger selv om du ønsker å være med på noen få, eller mange nummer.

Vi møtes på Eidsvoll prestegård, og du vil få informasjon om hva det innebærer å være med. Påmelding til selve oppsetningen kommer i etterkant av infokvelden, slik at du kan komme om du er nysgjerrig på hva dette er.

Dette er et tilbud til voksne, og du må være minimum 18 år for å delta.

Tid: Tirsdag 22. august kl. 19:00
Sted: Eidsvoll prestegård
Produksjonsleder: Frida April Dahl

Stengt for kommentarer.