Nyhetsbrev – August 2023

Nyhetsbrev – August 2023

Hei alle sammen! Det skjer mye denne høsten i Eidsvoll Amatørteater. Her finner dere informasjon om våre ulike aktiviteter og tilbud.

KURS I SMINKE OG KOSTYME

Eidsvoll Amatørteater har seks faste produksjonsgrupper:

  • Sminke/hår
  • Kostyme
  • Kulisser/scenografi
  • Rekvisitter/maling/utsmykning
  • PR/markedsføring
  • Lyd og lys

Denne høsten skal vi ha egne kurs for de ulike produksjonsgruppene. Vi er ikke i mål med kursholdere og datoer for alle kurs, men her kommer de det går an å melde seg på nå. Ta direkte kontakt med den ansvarlige for kurset. Det vil komme mer informasjon om kurs for de andre produksjonsgruppene snart.

Kursene er gratis, men man må være medlem i teateret for å delta.

Sminke

Dato: 9. og 10. september

Påmelding til Lisbeth Fagerli: frk.fagerli@hotmail.com

Kostyme

Oppstart 6. september

Påmelding til Sissel Kjærnsbeck: sisselbkj@gmail.com

Lyd og lys

Oppstart: 29. august

Status: Fullt

TEATERLEK FOR BARN

Bli kjent med teater gjennom lek! Eidsvoll Amatørteater inviterer til teaterlek for barn fra 4.-6. trinn denne høsten. Ingrid og Gunhild går begge på musikk dans og drama, og de vil lede leken gjennom 8 kvelder.

Meld på barnet ditt nå, da det er begrenset antall plasser: Link til påmelding ved å trykke her!

Tidspunkt: Onsdager kl. 17:00-18.00
Oppstart: 6. september
Sted: Eidsvoll prestegård

Siste gang blir 1. november, og det er fri i høstferien i uke 40.

Pris: Man må være medlem i teateret for å være med på kurs (400 kr.). I tillegg kommer kursavgift på 350 kr. Faktura sendes etter at man er påmeldt.

EAT + HALLOWEEN = BYGDEGRU

Foto: Bjørn Hytjanstorp/ Eidsvoll Puls

Medlemmer av Eidsvoll Amatørteater inviteres til å være med på årets utgave av «Bygdegru» ved Eidsvoll Bygdetun.

Fjorårets gratis Halloweenfeiring for 1.-7. trinn ved Eidsvoll bygdetun var en braksuksess, og vi gjentar, – og utvider, i år. Søndag 29.oktober er årets dato!

Bygdegru var et prøveprosjektet i fjor i regi av Eidsvoll Kommune, Eidsvoll og Hurdal Røde kors, Bli med, Museene i Akershus og Eidsvoll amatørteater. Vi inviterte 1.-7. klassinger i Eidsvoll til å komme på Bygdetunet og la seg skremme gjennom en løype med småskumle og morsomme poster. Og evalueringen i etterkant tilsa at dette må vi gjenta. Arrangementet var gratis for alle, men vi hadde påmelding via kommunens billettsystem for Panorama kulturhus.

Eidsvoll Amatørteater er derfor med i år også, og vi trenger kreative og skapende hoder med på laget.

Vi har fått tildelt 2 poster som vi skal fylle med nervepirrende innhold for store og små.

Arrangementet trenger også frivillige til andre praktiske oppgaver, så her er det plass til mange i høstmørket på Bygdetunet. Barn under 15 år kan delta sammen med en voksen.

Ble du nysgjerrig og har lyst til å høre mer om dette? Kom på en inspirasjonskveld på Prestegården mandag 4. september kl. 19:00, da vel! Oppmøte på infokvelden er uforpliktende.

Har du spørsmål kan de rettes til Aud Lene Berg-Hansen, på telefon 98253100

SHOW

Tirsdag 22. august ble det holdt et uforpliktende infomøte på prestegården. I april 2024 skal vi sette opp egetskrevet show, og du kan være med!

Elsker du å synge, danse og spille teater? Kanskje du går med en drøm om å stå på scenen, men du har ikke turt å ta steget ennå? Eller har du tenkt at du har lyst til å være med i en av produksjonsgruppene våre? Vi trenger folk i alle ledd, alt fra å være med å skrive og produsere, jobbe bak i kulissene, og til å stå på scenen.

Det som er spesielt når vi jobber på denne måten er at alle som er med i gruppa får være med og forme det kreative. Vi skriver rett og slett hele showet selv! Av erfaring blir vi en gruppe som jobber veldig tett sammen, hvor det er plass til alle. Det er ingen audition, og du velger selv om du ønsker å være med på noen få, eller mange nummer.

Vi starter med en skrivekveld for idèmyldring og kreative tanker rundt rød tråd. Så møtes vi for en kick off, der vi er sammen en hel dag. Denne dagen bruker vi for å bli bedre kjent, vi leker og er kreative sammen. Om dette høres ut som noe for deg, så meld deg på. Håper vi ser deg der!

Første skrivekveld og idèmyldring: onsdag 6. september kl. 19:30
Kick off: lørdag 23. september kl. 12:00-18:00
Sted: Eidsvoll prestegård

Produksjonsleder: Frida April Dahl
Påmelding (og eventuelle spørsmål) sendes til: fridaapril@live.com

Dette er et tilbud til voksne, og du må være minimum 18 år for å delta.

REINSTYR PÅ NORDPOLEN

Eidsvolls eget, store juleeventyr er tilbake! Fredag 17. november er det nypremiere på ReinStyr på Nordpolen og vi skrur julestemningsbryteren til 12! Rudolf og de gamle reinsdyrene er klare til å gå av med pensjon. Nissen trenger unge bein og nye krefter! Men er Runa klar? Har hun endelig lært seg å fly? Og hva er det med dette Svigersvinet? Hva pønsker hun på? ReinStyr på Nordpolen er en svær produksjon med over 50 skuespillere og dansere på scenen.

Regissør: Hanne Østby
Produksjonsleder: Anne Marie Rømmerud

Kjøp billetter allerede nå, ved å trykke her!

MER INFORMASJON

Følg med Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om aktiviteter i teateret.

Vi gleder oss til en morsom teaterhøst!

Hilsen styret i Eidsvoll Amatørteater

Stengt for kommentarer.