Kurs

Kurs

Eidsvoll Amatørteater ønsker velkommen til sommerkurs!

Tid: Mandag 20. juni til og med torsdag 23. juni kl. 10:00-15:00
Sted: Gymsalen på Vilberg barneskole i Eidsvoll (se kart her)
Alder: De som begynner i 4. til 7. klasse høsten 2022
Antall plasser: 12 deltakere

Kursleder er Tina Schei. Hun er utdannet skuespiller fra Westerdals Oslo Act, luftakrobat i Abaris Aerial Theatre og dramapedagog fra Høyskolen i Bergen. Tina har erfaring med å holde kurs for barn og ungdom. Hun har også turnert på barneskoler med forestillingen Totto og en interaktiv adapsjon av Askepott.

Tina om kurset: På kurset kommer vi til å varme opp med teaterleker og øvelser, for å bli kjent med hverandre og vekke kreativiteten, før vi jobber med utdrag fra Narnia: Løven, heksa og klesskapet. Det blir en god pause hver dag, hvor vi spiser sammen og hygger oss. På slutten av siste kursdag inviterer vi foreldre/foresatte til å komme inn og se hva vi har jobbet med.

Kursavgift: kr. 800,-
For å være med på kurset må du være medlem i Eidsvoll Amatørteater. Du kan melde deg inn i teatret nå for å være med på kurs. Medlemskontingent for enkeltmedlem er kr. 400,- per år, og kr. 500,- for familiemedlemskap.

Påmelding til Frøydis Baukop: frbauk@online.no.
Oppgi deltakers navn, alder og kontaktinformasjon til foresatte. Det blir sendt faktura til de som har kommet med på kurset.

Påmeldingsfrist: 20. mai 2022

Det tas forbehold om tilstrekkelig antall påmeldinger.
_________________________________________________________________________

Forkurs barn og ungdom – Shrek The Musical 

Da det var såpass mange påmeldte til teaterkurs, har vi valgt å dele kurset i to. Femte og sjette trinn i en gruppe og syvende til tiende trinn i den andre. Oppmøteplan får hver enkelt på e-post. Velkommen!